HANDGEBREIDE MODE, MET HART EN ZIEL

Nederlands Breidagen

Nederlandse breidagen, het leukste event voor breien en haken.

Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2022 IJsselhallen in Zwolle.

Workshops van de beste brei- en haakexperts.

Op de Brei- en Haakdagen kun je dagelijks meerdere workshops volgen. Tijdens inspirerende en toegankelijke sessies maken de experts je thuis in nieuwe technieken. Je bent niet alleen toehoorder, maar óók deelnemer aan de workshop. Zien ís doen! Ik ben 1 van de experts

Op vrijdagochtend en zaterdag ochtend geef ik de workshop: “Twee Kleuren Brioche” en op vrijdag middag de workshop “Vanuit het midden, in het rond breien”.

“Brioche” patentsteek fascineert en prikkelt. Het is misschien niet de meest eenvoudige techniek in breien o.a. omdat het een eigen taal met eigen symbolen heeft. Maar voor mij wel een verrassende, vooral als je met twee kleuren werkt. Door een lichte en donkere kleur kun je voor en achterkant van het werk een andere uitstraling geven.

Het vierkant van 20 x 20 in ajour patroon is gebaseerd op een ontwerp dat ik voor “Cascade Yarns® 30th anniversary mystery knit-along” deken heb gemaakt.

Workshops van de beste brei- en haakexperts.

In deze workshop “Vanuit het midden, in het rond breien” gaan we samen een ajour vierkant breien vanuit het midden. We leren de opzet (o.a. de “magic loop”), dit is misschien het uitdagendste. Natuurlijk gaan we ook uitgebreid in op het lezen van de teltekening en de beschrijving.

Copyright

The images on this site are not copyright free. Contact me if you want to use them.
© Copyright Qred-Knitting 2019

Contactgegevens

Wettelijke bepalingen